Φωτιεσ Ηλεια : GREECE TODAY (EX SAVE ILEIA) : 7 πυρκαγιές σχεδόν ταυτόχρονα στην ηλεία.

Φωτιεσ Ηλεια : GREECE TODAY (EX SAVE ILEIA) : 7 πυρκαγιές σχεδόν ταυτόχρονα στην ηλεία.. Στην ηλεία ο μητσοτάκης, στην εύβοια ο τσίπρας. Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην αρχαία ολυμπία. Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία. Στην περιοχή βρίσκεται από το απόγευμα ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία.

Στην ηλεία η εικόνα προκαλεί θλίψη: Συγκλονιστικές εικόνες από την φωτιά στην ηλεία και την αρχαία ολυμπία με σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και απλούς κατοίκους να προσπαθούν να βοηθήσουν. Εντολή εκκένωσης της αρχαίας ολυμπίας. Στην περιοχή βρίσκεται από το απόγευμα ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία, καθώς συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΚΑΛΑΜΟ ...
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΚΑΛΑΜΟ ... from i.ytimg.com
Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Στην ηλεία η εικόνα προκαλεί θλίψη: Σπίτια, χωράφια, περιουσίες και ζώα, κάηκαν. 7 πυρκαγιές σχεδόν ταυτόχρονα στην ηλεία. «ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα». Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία, καθώς συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή. Στις φλόγες η περιοχή της κορυφής. Οι φλόγες είναι ένα χιλιόμετρο από το μουσείο της αρχαίας ολυμπίας.

Νύχτα αγωνίας σε ηλεία, μεσσηνία και εύβοια.

Μπορεί οι φλόγες να πλησίαζαν απειλητικά. Εντολή να εκκενωθούν προληπτικά η αρχαία ολυμπία και η κοινότητα μιράκα, έδωσε το απόγευμα της τετάρτης η πυροσβεστική. Εντολή εκκένωσης της αρχαίας ολυμπίας. Η φωτιά πλησιάζει απειλητικά σπίτι στο χελιδόνι. Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή κακοτάρι ηλείας. Μας στέλνεις την αγγελία σου ή την γράφεις μόνος σου, την βλέπουν χιλιάδες μέλη μας.έτσι σε. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην αρχαία ολυμπία. Στην ηλεία η εικόνα προκαλεί θλίψη: Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία. Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο στην αρχαία ολυμπία. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία νέα φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση της. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην.

«ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα». Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Η φωτιά πλησιάζει απειλητικά σπίτι στο χελιδόνι. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία νέα φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση της.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΚΑΛΑΜΟ ...
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΚΑΛΑΜΟ ... from i.ytimg.com
Εντολή εκκένωσης της αρχαίας ολυμπίας. Απο τις φωτιές στην ηλεια το 2007 και απο τις οποίες δεν γλύτωσε ουτε το χωριό μας,σας παραθέτω κάποια video και κάποιες φωτογραφίες για να δείτε την κόλαση που πραγματικά επικράτησε εκείνες. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Μέσα στις ώρες πανικού που έζησαν οι κάτοικοι στην ηλεία, δε θα μπορούσαν να αφήσουν απροστάτευτα τα ζώα τους. 7 πυρκαγιές σχεδόν ταυτόχρονα στην ηλεία. Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία. Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο στην αρχαία ολυμπία. Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι κάτοικοι στο χωριό κλάδεος στην ηλεία.

Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία, καθώς συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή.

Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Μέσα στις ώρες πανικού που έζησαν οι κάτοικοι στην ηλεία, δε θα μπορούσαν να αφήσουν απροστάτευτα τα ζώα τους. Σπίτια, χωράφια, περιουσίες και ζώα, κάηκαν. «ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα». Εντολή να εκκενωθούν προληπτικά η αρχαία ολυμπία και η κοινότητα μιράκα, έδωσε το απόγευμα της τετάρτης η πυροσβεστική. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία, καθώς συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή. Μας στέλνεις την αγγελία σου ή την γράφεις μόνος σου, την βλέπουν χιλιάδες μέλη μας.έτσι σε. Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο στην αρχαία ολυμπία. Νύχτα αγωνίας σε ηλεία, μεσσηνία και εύβοια. Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι κάτοικοι στο χωριό κλάδεος στην ηλεία. Στις φλόγες η περιοχή της κορυφής. Πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε αργά το.

Στις φλόγες η περιοχή της κορυφής. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. 7 πυρκαγιές σχεδόν ταυτόχρονα στην ηλεία. Νύχτα αγωνίας σε ηλεία, μεσσηνία και εύβοια. Σπίτια, χωράφια, περιουσίες και ζώα, κάηκαν.

GREECE TODAY (EX SAVE ILEIA)
GREECE TODAY (EX SAVE ILEIA) from apokalypseis.com
Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι κάτοικοι στο χωριό κλάδεος στην ηλεία. Το χωριό καυκανιά δεν κατάφερε να γλιτώσει από το μένος της πυρκαγιάς. Στην ηλεία ο μητσοτάκης, στην εύβοια ο τσίπρας. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Εντολή εκκένωσης της αρχαίας ολυμπίας. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία, καθώς συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή. Στην περιοχή βρίσκεται από το απόγευμα ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης. Εντολή να εκκενωθούν προληπτικά η αρχαία ολυμπία και η κοινότητα μιράκα, έδωσε το απόγευμα της τετάρτης η πυροσβεστική.

Στις φλόγες η περιοχή της κορυφής.

Στις φλόγες η περιοχή της κορυφής. Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή κακοτάρι ηλείας. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Το χωριό καυκανιά δεν κατάφερε να γλιτώσει από το μένος της πυρκαγιάς. Νύχτα αγωνίας σε ηλεία, μεσσηνία και εύβοια. Στην ηλεία η εικόνα προκαλεί θλίψη: Μέσα στις ώρες πανικού που έζησαν οι κάτοικοι στην ηλεία, δε θα μπορούσαν να αφήσουν απροστάτευτα τα ζώα τους. Μπορεί οι φλόγες να πλησίαζαν απειλητικά. Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι κάτοικοι στο χωριό κλάδεος στην ηλεία. Σπίτια, χωράφια, περιουσίες και ζώα, κάηκαν. Δημοφιλεισ ειδησεισ τωρα live blog: Εντονες υποψίες για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού στις πυρκαγιές στην ηλεία, έχουν ο αντιπεριφερειάρχης της περιοχής, βασίλης γιαννόπουλος, αλλά και οι αρχές της ελ.ασ. Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην αρχαία ολυμπία.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama